20è aniversari del Fons Mallorquí

20/10/2013 Informació general, Projectes

20è aniversari del Fons Mallorquí


Benvolguts i benvolgudes,

El proper 19 d’octubre el Fons Mallorquí de Solidaritat i Cooperació celebrarà el 20è aniversari de la seva constitució, per això organitza diversos actes, tots oberts al públic i d’assistència gratuïta.

El 19 d’octubre a les 12 del migdia iniciaran la commemoració amb un acte als Jardins del CC La Misericòrdia, a Palma, on també tendrà lloc la inauguració de l’exposició Lligats a Nicaragua. Comptaran amb la participació de la batlessa de Telpaneca (Nicaragua), municipi nicaragüenc agermanat amb Inca. Invitació aquí.

Els dies 21 i 22 d’octubre, amb les jornades "12 anys reforçant governs locals a Nicaragua", reflexionaran sobre els reptes de la cooperació municipalista i podrem conèixer amb profunditat les experiències dels agermanaments entre municipis mallorquins i de Nicaragua, que fa més de 10 anys que serveixen per enfortir les institucions municipals i promoure actuacions de desenvolupament local. Programa aquí.

Finalment, el 25 d’octubre al vespre ens conviden a compartir amb ells la celebració popular i festiva del 20è aniversari amb un tast multicultural i actuacions musicals. Invitació aquí.

És necessari confirmar l’assistència de la manera indicada als documents.

Darreres notícies


© Aula Balear | web fet amb SPIP, programari lliure distribuït sota llicència GPL | Legal

ERASMUS+ APIMA Som cooperativa! Tr@ms MIT ODS