3r d’ESO Sortida Projecte Dos Manos- Save the Med - 7 febrer 2020

06/01/2020

3r d'ESO Sortida Projecte Dos Manos- Save the Med - 7 febrer 2020


Benvolgudes famílies,

Us informam que des del Programa d’Educació pel Desenvolupament del Centre (centrat en els 17 ODS de l’agenda 2030) el proper divendres 7 de febrer , si les condicions meteorològiques ho permeten, es realitzarà la sortida de concienciació mediambiental del Projecte Escolar Dos Manos amb la Fundació Save the Med. Consiteix en la sensibilització i concienciació de la recollida de plàstics a les nostres costes. En aquesta ocasió anirem a la zona de la platja de Palma- Ciutat Jardí

L’alumnat sortirà del centre a les 09.00 hores i tornarà a les 14.30 hores aproximadament. Usaran l’EMT i per aquest motiu serà important que duguin la seva targeta ciutadana.

Necessitaran:

Berenar, aigua. Roba adient per anar a la platja a l’hivern, roba i sabates còmodes. Targeta Ciutadana per anar en bus EMT (línia 6 i línia 35- Ciutat Jardí)

ONG SAVE THE MED

Els programes de Dos Manos han estat dissenyats per tal d’afromtar una de les majors amenaces als nostres oceans i a nosaltres mateixos: la contaminació per plàstics.

A través de :

- les nostres neteges de platges,
- el Programa Escolar de l’associació Save the Med i
- el nostre Programa Balears de l’associació Save the Med sense plàstic inspiram i ajudam a les comunitats a actuar i encoratjar-les a que donin solucions innovadores.

Moltes gràcies!

Aula Balear

Darreres notícies


© Aula Balear | web fet amb SPIP, programari lliure distribuït sota llicència GPL | Legal

ERASMUS+ APIMA Som cooperativa! Tr@ms MIT ODS