6a Sessió amb Famílies del Projecte de Salut Escolar: PREVENCIÓ D’ACCIDENTS I PRIMERS AUXILIS

19/04/2012 Activitats, Projectes

6a Sessió amb Famílies del Projecte de Salut Escolar: PREVENCIÓ D'ACCIDENTS I PRIMERS AUXILIS


Benvolgudes famílies:

El proper dimarts 24 d’abril hi haurà la sisena xerrada amb famílies del projecte de salut escolar, amb la temàtica "Prevenció d’accidents i primers auxilis". Us esperam a tots i totes a les 16:00h al menjador de l’escola.

També us volem tornar a demanar la vostra col·laboració en l’emplenament dels qüestionaris de les diferents sessions, per així poder tenir més informació a l’hora de valorar i millorar el projecte. La vostra opinió i suggeriments ens interessen molt! Podeu descarregar-los aqui o a la secció "Administració/Documents".

Aprofitam per adjuntar-vos alguns enllaços que parlen sobre la temàtica de la primera sessió sobre alimentació, i de la darrera sobre les vacunes (papiloma virus, autisme i vacunes...)

Sobre alimentació:

PDF - 98.3 kB

Sobre les vacunes:

http://www.vacunas.org//images/stories/recursos/infogeneral/queprevenir/2009/papilomavirus.pdf http://vacunasaep.org/sites/vacunasaep.org/files/vac_vph.pdf http://vacunasaep.org/familias/noticias http://vacunasaep.org/sites/vacunasaep.org/files/vac_srp.pdf http://vacunasaep.org/sites/vacunasaep.org/files/vac_neumococo.pdf http://vacunasaep.org/sites/vacunasaep.org/files/vac_rotavirus.pdf http://vacunasaep.org/sites/vacunasaep.org/files/vac_dtp.pdf http://vacunasaep.org/sites/vacunasaep.org/files/vac_varicela.pdf http://www.cdc.gov/spanish/
http://www.asoc-aluminio.es/DocsPublicos/DocsMedioAmbiente/doc7vacunas.pdf http://www.chop.edu/export/download/pdfs/articles/vaccine-education-center/aluminum-spa.pdf

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

Darreres notícies


© Aula Balear | web fet amb SPIP, programari lliure distribuït sota llicència GPL | Legal

ERASMUS+ APIMA Som cooperativa! Tr@ms MIT ODS