ALTA o RENOVACIÓ SERVEI DE MENJADOR curs 20-21

29/07/2020 Informació general

ALTA o RENOVACIÓ SERVEI DE MENJADOR curs 20-21


Benvolgudes families,

Enguany i degut a la situació d’excepcionalitat de la Covid-19 volem avançar la tramitació de l’alta o renovació del servei de menjador.

Si voleu que els vostres fills/es usin el Servei de Menjador, mitjançant pagament mensual, durant el proper curs 2020/2021, OBLIGATÒRIAMENT s’ha de tramitar l’alta o renovació del servei.

Per a l’alta o servei s’ha d’enviar emplenat el model d’ALTA en el servei que podeu descarregar a l’apartat de Tràmits/Servei de Menjador de la nostra web o a continuació d’aquesta notícia (document adjunt).

El model d’inscripció per a Altes noves o Renovació s’ha de remetre o lliurar degudament emplenat únicament a la secretaria del centre o bé per correu electrònic a l’adreça aulabalear@aulabalear.org abans del 23 d’agost de 2020 o personalment a la Secretaria del centre abans del 4 de setembre (seguint les mesures higiènico sanitàries de COVID-19).

L’alumnat que tingui mensualitats pendents de pagament de menjador de cursos anteriors, haurà d’utilitzar la modalitat de compra de tiquets diaris.

Totes les altes noves o renovacions presentades amb posterioritat al 23 d’agost seran efectives a partir d’octubre de 2020, per la qual cosa durant el mes de setembre, si han de disposar del servei, hauran d’acollir-se a la modalitat de compra de tiquets diaris.

PDF - 329.9 kB
Alta o Renovació curs 20-21

Moltes gràcies per la vostra comprensió

GERÈNCIA d’Aula Balear

Darreres notícies


© Aula Balear | web fet amb SPIP, programari lliure distribuït sota llicència GPL | Legal

ERASMUS+ APIMA Som cooperativa! Tr@ms MIT ODS