Actualització digital

30/08/2013 Internet, Informació general

Actualització digital


Benvolguts amics,

Un any més comença un nou curs escolar i, com sempre, la il·lusió per viure coses noves i aprendre molt.

Aprofitam la nostra web per desitjar-vos un molt bon inici de curs i per a informar-vos que hem actualitzats alguns espais de la nostra web:

-Multimèdia. A aquesta secció trobareu vídeos de l’escola, fotos d’activitats, podcast d’àudio relacionats amb projectes del centre... Podeu accedir des de la secció "Administració/Multimèdia" o des de la pàgina inicial de la web on es troben els enllaços als nostres blogs pitjant damunt "Vídeos, Fotos... i altres coses digitals".

-Revistes. A aquesta secció trobareu les edicions digitals de les revistes de l’escola, des dels inicis de la publicació fins a la darrera edició... Podeu accedir des de la secció "El centre/Revista s’Aula".

-Els nostres blogs. Als blogs trobareu la informació més concreta realitzada o relacionada amb les activitats fetes dins les classes. Podeu accedir des de la pàgina inicial de la web. Tenim un blog de:

Esperam que aquestes novetats i tot l’espai digital del nostre centre vos agradi i pugui facilitar la comunicació entre nosaltres.

Salut i bon començament de curs.
Webmaster d’aulabalear.org

Darreres notícies


© Aula Balear | web fet amb SPIP, programari lliure distribuït sota llicència GPL | Legal

ERASMUS+ APIMA Som cooperativa! Tr@ms MIT ODS