Alumnes de 1r de Batxiller visitaran UNITOUR

16/11/2015

Alumnes de 1r de Batxiller visitaran UNITOUR


Benvolgues Famílies,

Us informam que el proper dimecres dia 18 de novembre els alumnes de 1r de Batxiller visitaran la Fira UNITOUR.

Es tracta d’una trobada que organitzen diferents Universitats per donar a conèixer els seus estudis i ajudar als vostres fills a triar el seu futur. Per desgràcia allà no trobarem totes les universitats públiques, ja que la majoria són privades, però el més important és que podran conèixer la gran quantitat d’Estudis de Grau que existeixen actualment, així com els seus continguts i les seves sortides.

Aquesta visita la farem en horari escolar (de 12,30 a 14 hores) i en grup per així disposar d’un millor assessorament per part de l’organització d’UNITOUR.

Des del centre sortirem amb transport escolar, quan acabi l’activitat, a les 14h, els alumnes tornaran a casa pel seu compte. Els alumnes que tenguin previst sortir del centre per anar a la Fira fent ús d’un mitjà de transport propi, hauran de dur signada l’autorització corresponent.

Aprofitam per informar-vos que els pares també podeu visitar la Fira en horari d’horabaixa, ja que l’entrada és lliure. La visita és aconsellable, sobretot si veieu que els vostres fills surten d’allà amb alguna idea.

Aula Balear

Darreres notícies


© Aula Balear | web fet amb SPIP, programari lliure distribuït sota llicència GPL | Legal

ERASMUS+ APIMA Som cooperativa! Tr@ms MIT ODS