Apadrina un llibre i Anima’t a contar un conte!!

20/04/2015 Activitats, Informació general, Projectes

Apadrina un llibre i Anima't a contar un conte!!


Per setè any consecutiu, l’escola ha decidit engegar la campanya "Apadrina un llibre" a través de la comissió de biblioteca i l’APIMA i la col·laboració de la llibreria “Baobab”.

Apadrina un llibre és una campanya que volem dur a terme amb l’objectiu d’ampliar el fons de la nostra biblioteca i ampliar el ventall de llibres que poden llegir els nins i nines.

Pensam que és una bona manera de demanar col·laboració als pares, mares, mestres,... Així tots sabem que la nostra aportació s’aprofita i els nins i nines poden anar a la biblioteca a mirar el llibre que han apadrinat o els que han apadrinat els seus companys.

El proper diumenge, 26 d’abril, durant la Diada Esportiva (a la paradeta d’APIMA) i el dia de Sant Jordi, 23 d’abril, a partir de les 16’30 es muntarà una paradeta a l’entrada principal per tal que els pares, mares, mestres i els nins puguem triar quin llibre volem apadrinar. Els llibres poden ser apadrinats per una o més famílies. Tot d’una que l’hàgim comprat emplenarem una “fitxeta” que s’aferrarà dins el llibre per a què tothom pugui veure qui l’ha apadrinat i es retirarà el llibre per exposar-lo a la biblioteca.

Aquests llibres seran de la biblioteca i s’oferiran en préstec com els altres. Hi haurà llibres per tots els nivells des d’infantil fins a secundària.

També podreu participar contant un conte durant la Diada Esportiva. Si vos ve de gust posau-vos en contacte amb la comissió de biblioteca.

Esperam que vos animeu i entre tots apadrinem molts de llibres, llibres que estaran molt contents d’estar a una biblioteca com la nostra, llibres amb ganes que els fullegin, els llegeixin... llibres amb ganes de contar moooltes històries!!

Darreres notícies


© Aula Balear | web fet amb SPIP, programari lliure distribuït sota llicència GPL | Legal

ERASMUS+ APIMA Som cooperativa! Tr@ms MIT ODS