Aportació voluntària

02/12/2013 Informació general

Aportació voluntària


Benvolgudes famílies,

Com cada curs intentam mantenir i millorar les condicions del nostre centre per tal de poder proporcionar els millors serveis i educació als nostres nins/es. La millora d’instal·lacions, reformes i serveis pels alumnes no serien possibles sense l’aportació voluntària per part de les famílies, ja que gràcies a aquestes podem garantir el desenvolupament de totes les funcions educatives amb un bon nivell de qualitat.

Fent-se evident la mancança de recursos proporcionats per part de l’Administració Pública, al Consell Escolar de dia 19 de març de 2013, es va comentar la necessitat d’optimitzar l’aportació voluntària de les famílies. Per això aquest curs hem passat d’una aportació familiar a una aportació per alumne, amb descomptes segons el nombre de fill/es de cada família.

Agraïm la col·laboració a totes les famílies que hi participen i volem convidar la resta, recordant la importància d’aquesta aportació per poder seguir endavant amb el nostre i vostre projecte educatiu i així dur a terme les millores que reverteixen directament en els vostres fills/es.

Per tenir informació més detallada de l’ús que en feim d’aquesta aportació, ja que la transparència i claredat és un dels nostres trets d’identitat, podeu visitar a la nostra pàgina web la secció L’ajuda de les famílies .

També us convidam a participar amb nosaltres amb suggeriments i/o idees per tal de poder millorar l’atenció educativa, cosa que podeu fer utilitzant alguna de les següents opcions: -Concertar cita a la secretaria del centre o al telèfon 971202301. -Enviar un correu electrònic a suggeriments@aulabalear.org

Una salutació cordial, Consell Rector d’Aula Balear.

JUNTS, SEGUIREM FENT FEINA!!

PDF - 176.8 kB

Darreres notícies


© Aula Balear | web fet amb SPIP, programari lliure distribuït sota llicència GPL | Legal

ERASMUS+ APIMA Som cooperativa! Tr@ms MIT ODS