Aula Balear participa en el projecte "Learn between Stars"

28/12/2015 Informació general

Aula Balear participa en el projecte "Learn between Stars"


INNOCENTADA 2015

La nostra escola ha estat seleccionada per participar al projecte internacional "Learn between Stars", elaborat per una de les agències espacials més importants de la darrera dècada.

El projecte vol preparar joves del futur per poder afrontar una vida a l’espai, tant dins estacions espacials com colonitzant altres planetes. Així, els joves es formarien de manera simultània amb coneixements específics de la indústria aeronàutica i amb coneixements d’àmbit general per poder desenvolupar-se socialment.
La durada del projecte serà de 4 anys durant els quals els joves es prepararan tant a nivell acadèmic com físic per poder traslladar-se al mòdul educatiu de la subestació espacial Copernicus I durant el darrer any.

La nostra escola ha estat seleccionada en dos àmbits:
···· Per un costat, 3 professors seran formadors dels joves participants formant-los en àmbits de caire creatiu.
···· Per un altre, l’escola podrà seleccionar una quinzena de joves d’entre 10 i 16 anys per participar activament en el projecte.

Si estau dins el marge d’edat i vos interessaria formar part del projecte, escriviu un correu a learnbetweenstars@aulabalear.org per rebre més informació.

L’equip d’Aula Balear.

Darreres notícies


© Aula Balear | web fet amb SPIP, programari lliure distribuït sota llicència GPL | Legal

ERASMUS+ APIMA Som cooperativa! Tr@ms MIT ODS