Aula Balear seleccionada com a seu per al Càsting d’un nou Talent Show

28/12/2018 Informació general

Aula Balear seleccionada com a seu per al Càsting d'un nou Talent Show


INNOCENTADA 2018

La nostra escola ha estat seleccionada com a seu a les Illes per realitzar els càstings d’un nou talent show que s’estrenarà durant el pròxim 2019 a una coneguda plataforma de streaming d’àmbit internacional.

Els càstings se gravaran durant aquestes vacances de Nadal els dies 3 i 4 de gener, des de les 9h fins les 20h.

La participació al càsting encara està oberta i es pot sol·licitar per correu electrònic, igual que l’assistència com a públic ja que els càstings són oberts.

Si estau interessats en participar (tant com a futurs concursants com a públic als càstings), la productora ens ha donat les instruccions adients per gestionar les inscripcions des del centre les quals es faran enviant un correu electrònic a casting@aulabalear.org indicant el següent:

  • Com a concursant: enviar el missatge amb " Intenció de participar com a cantant " a l’assumpte. Rebreu una resposta indicant les dades que haureu de facilitar i la data i hora per al càsting si hi ha places disponibles.
  • Com a públic: enviar el missatge amb " Participació com a públic a la franja horària de les .... ", on les franges horàries són d’una hora començant a les hores en punt. Rebreu un missatge confirmant la inscripció si hi ha disponibilitat.

L’equip d’Aula Balear.

Darreres notícies


© Aula Balear | web fet amb SPIP, programari lliure distribuït sota llicència GPL | Legal

ERASMUS+ APIMA Som cooperativa! Tr@ms MIT ODS