Aula posa la seva pedra a la Trapa

18/03/2016

Aula posa la seva pedra a la Trapa


Tota pedra fa paret! Aquest és el lema que ha triat el GOB pel seu micromecenatge.

Amb aquest cofinançament l’organització pretén finançar un projecte que consisteix en la creació d’un refugi per a voluntaris i col·laboradors a la finca de La Trapa, adquirida el 1980 amb ajuda del suport popular.

Convençuts com estam de la gran labor que fa el GOB, tan a La Trapa com a la resta del territori de les Illes per la conservació dels espais naturals, Aula Balear ha decidit aportar el seu petit gra d’arena participant del projecte. Sabem que 300 € no són suficients però són comparables a aquelles participacions de 10000 pessetes que varen fer realitat la il·lusió de molta gent.

Com bé sabeu, La Trapa és una de les nostres estacions del #projectegr221 i els alumnes de 6è de primària en gaudeixen cada any visitant el molí de sang, l’era, les marjades, les seves edificacions i les seves vistes. També amb la il·lusió de veure crèixer les parets dels espais que romanen enderrocats des de fa anys us animam a que cada un, des de la seva posició i segons les seves possibilitats (amb aportacions, amb voluntariat...), ajudi a envestir aquesta idea.

Enllaç del micromecenatge: https://ca.goteo.org/project/la-trapa

Enllaç al vídeo explicatiu del projecte del GOB: https://www.youtube.com/watch?v=Z3z...

Estam segurs que "tota pedra fa paret!"

Darreres notícies


© Aula Balear | web fet amb SPIP, programari lliure distribuït sota llicència GPL | Legal

ERASMUS+ APIMA Som cooperativa! Tr@ms MIT ODS