Benvolgudes famílies, us agrada escriure?

16/03/2018 Informació general

Benvolgudes famílies, us agrada escriure?


Benvolguda Comunitat Educativa,

Us convidam a presentar les vostres produccions escrites en llengua catalana: prosa i poesia al V Certamen Literari Cooperatiu.

Recordau que sou els nostres representats de la categoria "adults" i seria una oportunitat donar a conèixer les vostres aptituds.

Animeu-vos, us recordam quines passes heu de seguir:

a) presentar les vostres propostes amb les vostres dades personals i telèfon de contacte a la Secretaria del centre abans del 25 de març.

b) Pel que respecte als relats, aquests es presentaran en fulls format DIN A4, escrits a ordinador per una sola cara amb un espai 1 i 1⁄2, la lletra ha de ser Arial, Verdana o Times New Roman amb un cos 12, i firmats amb un pseudònim. L’extensió mínima dels relats ha de ser d’una cara d’un full, i màxima de 2 fulls.

c) Pel que respecte a la poesia, es presentaran un poema o recull de poemes que no superi els 56 versos, sempre en fulls DIN-A 4, , amb un espai 1 i ½, la lletra ha de ser Arial, Verdana o Times

New Roman amb un cos 12.

d) Cada cooperativa a l’hora de presentar a la Sectorial d’Ensenyament els seus participants haurà comprovat prèviament que l’obra presentada no sigui un plagi d’altri, per tal de preservar la propietat intel·lectual dels autors originals

e) Cada cooperativa a l’hora de presentar a la Sectorial d’Ensenyament els seus participants haurà revisat prèviament que l’obra presentada acompleixi les normes ortogràfiques i estructura correcta , sempre respectant la idea original de l’autor.

f) Cada cooperativa podrà presentar un màxim de tres obres per modalitat i categoria.

Cada concursant només podrà presentar una producció de cada modalitat

Moltes gràcies per la vostra atenció.

Aula Balear

Darreres notícies


© Aula Balear | web fet amb SPIP, programari lliure distribuït sota llicència GPL | Legal

ERASMUS+ APIMA Som cooperativa! Tr@ms MIT ODS