DIA MUNDIAL DEL TEATRE

25/03/2012 Activitats, Món cooperatiu

DIA MUNDIAL DEL TEATRE


Benvolguts pares i mares,

El dia 27 de març se celebra el DIA MUNDIAL DEL TEATRE i des de l’Aula us volem convidar a tota la família al cercavila que tendrà lloc el mateix dia a les 18:30h i que tendrà el recorregut des de la Plaça d’Espanya fins la Plaça Major. Hi haurà amb actuacions de les batucades d’Aula Balear i Es Lledoner, malabaristes...

L’activitat és oberta a tothom: pares, mares, alumnes, professors/es, persones vinculades amb les cooperatives, amics, amigues i qualsevol persona que es vulgui afegir...

Finalitzarà el cercavila devers les 20,00 hores a la Plaça Major.

Des del grup intercooperatiu de teatre es va decidir aprofitar aquest dia per així poder donar també a conèixer la tasca que es fa a les nostres escoles respecte aquest món de l’espectacle. És per això que tots els que vengueu haureu de venir una mica (només una mica) disfressats.

Hem quedat que el vestuari ha de ser el següent:

Una camiseta blanca o negra i amb texans. Triar entre una “pajarita” de color (el que sigui) o uns tirants de color. ...i tots durem el nas pintat!

Què trobau? Seria mooolt però molt guapo que venguéssiu a celebrar aquest dia com a part de la nostra cooperativa. Ens trobarem allà a les 18h, d’acord?

Aquí teniu unes imatges per saber més o menys com hem d’anar:

JPEG - 86 kB
Departament de teatre i expressió artística

Darreres notícies


© Aula Balear | web fet amb SPIP, programari lliure distribuït sota llicència GPL | Legal

ERASMUS+ APIMA Som cooperativa! Tr@ms MIT ODS