Campaments Internacionals d’Estiu 2016

17/05/2016

Campaments Internacionals d'Estiu 2016


Des de les Cooperatives d’Ensenyament de les Illes Balears proposam a les nostres diferents comunitats educatives participar en una sèrie de programes específics de normalització de l’ús de la llengua anglesa basats en el futbol, la cuina i la naturalesa.

A les instal·lacions escolars de la cooperativa germana de GSD en les localitats de Buitrago del Lozoya o Valdevacas de Montejo on es realitzaran aquest proper estiu aquestes experiències globals, els alumnes desenvoluparan la seva activitat preferida en un marc natural incomparable amanit amb la presència de professors i alumnes de diferents nacionalitats que treballaran la pràctica d’aquesta activitat amb l’ús de la llengua anglesa.

Jugar al futbol en un equip format per jugadors i entrenadors de diferents nacionalitats, cuinar mà a mà amb estudiants representants de cultures de diferents continents, gaudir d’una naturalesa incomparable de la mà de professors estrangers i tot això amb la garantia dels nostres col·legis i de la plataforma Matchthepeople.

A continuació podreu llegir el Programa general, Registration Form i la fitxa d’inscripció

PDF - 2.1 MB
Informació General i Programes
PDF - 1 MB
Registration Form
PDF - 160 kB
Fitxa d’Inscripció en castellà
JPEG - 198.8 kB
Programes

Si hi estau interessats podeu fer tota la tramitació des de cada una de les adreces del Programa i si teniu qualsevol dubte podeu demanar informació a la Gerència del Centre.

Moltes gràcies

Aula Balear

Darreres notícies


© Aula Balear | web fet amb SPIP, programari lliure distribuït sota llicència GPL | Legal

ERASMUS+ APIMA Som cooperativa! Tr@ms MIT ODS