Convocatòria beques Erasmus+ curs 18-19 per a professors del CFGM de Gestió Administrativa.

20/12/2018

Convocatòria beques Erasmus+ curs 18-19 per a professors del CFGM de Gestió Administrativa.


Convocatòria dirigida al professorat de CFGM Gestió Administrativa dins el marc del PROJECTE EuroFP Balears IV (2018-1-ES01-KA102-049410)

El CC Aula Balear promou projectes de mobilitat per aproximar la dimensió i la realitat europea, en els seus àmbits educatius i productius, als ensenyaments de formació professional. Per aquest motiu el col·legi participa del consorci format per centres d’ensenyament de formació professional de les Illes Balears i la Conselleria d’Educació i Universitat de les Illes Balears.

1. Objectiu

Oferir la oportunitat al professorat de CFGM de Gestió Administrativa del nostre centre d’obtenir una beca per realitzar un període d’observació a Itàlia (job shadowing).

2. Requisits dels beneficiaris.

Els professors que vulguin participar en el projecte i sol·licitar l’ajuda pertinent, han de complir els següents requisits: • Tenir la nacionalitat o permís de residència vàlid en un dels països participants en el programa Erasmus+ de la UE • Ser professor del Col·legi Aula Balear del CFGM Gestió Administrativa.

3. Durada i país de l’estada.

La durada de l’estada formativa serà de tres dies més dos dies de viatge a Itàlia.Està previst que sigui la primera setmana d’abril de 2019.

Més informació:

PDF - 205.6 kB
Convocatòria Formació

Aula Balear

Darreres notícies


© Aula Balear | web fet amb SPIP, programari lliure distribuït sota llicència GPL | Legal

ERASMUS+ APIMA Som cooperativa! Tr@ms MIT ODS