Cursa Virtual Solidària - del 6 al 10 de maig

18/04/2021

Cursa Virtual Solidària - del 6 al 10 de maig


Les cooperatives d’ensenyament de la UCTAIB i la Fundació Vicente Ferrer engegam una iniciativa sense precedents que fomenta la salut, la solidaritat, l’educació, l’esport inclusiu, la igualtat i l’interès per la comunitat a través d’una Cursa Virtual que entre els dies 6 i 10 de maig amb la finalitat d’anar sumant quilòmetres fins a completar la distància que separa les Illes Balears del Sud de l’Índia, un total de 9.658 quilòmetres.

BASES PER A LA PARTICIPACIÓ

La Cursa és multiesportiva i serà del 6 al 10 de maig de 2021 i destinarà tots els seus beneficis a la Fundació Vicente Ferrer.

És una cursa solidària per a realitzar individualment, en família, en grup… amb l’objectiu de recaptar fons per a la Fundació Vicente Ferrer que els destinarà a la construcció d’una escola i a la compra de bicicletes perquè els alumnes de les zones rurals d’Anantapur puguin anar a escola.

Es podrà fer qualsevol tipus d’activitat física. Des de l’organització de la cursa es proposaran també activitats per poder gaudir i sumar quilòmetres (publicades prèviament al programa d’activitats). Es proporcionaran unes taules d’equivalències per traduir l’activitat física duita a terme en quilòmetres. L’objectiu final és poder cobrir la distància de 9.658 km que separen Balears d’Anantapur.

Del 6 al 10 de maig et demanarem que al teu compte personal de xarxes socials (Instagram, Twitter, TikTok, facebook,…) comparteixis una foto practicant esport amb el dorsal visible i amb el hastag #cursafvf2021 i etiquetant la nostra xarxa social @cursafvf2021

Els quilòmetres es comptabilitzaran de la següent manera:

Durant els dies de la cursa rebreu un formulari via mail on podreu omplir els quilòmetres que heu fet cada dia i podreu penjar també una fotografia. Les inscripcions s’han de realitzar online, del 12 d’abril fins al 10 de maig (darrer dia de cursa) clicant al següent enllaç

Preu mínim d’inscripció: 2 €

Hi ha difeferents modalitats i opcions de pagament:

-* Inscripció general (donatiu mínim de 2€)

  • Aportació dorsal 0
  • Inscripció per equips (donatiu aproximat de 100€).
  • Patrocinador solidari (donatiu mínim de 200€).
  • Inscripció pack camiseta (15,00€).
  • Inscripció pack familiar (45,00€).
  • Inscripció multipack (20,00€).
  • Inscripció pack clauer (8,00€).

Un cop acabada la cursa, i amb el número de dorsal, els participants obtindran el seu diploma de participació. A més, els participants entraran a formar part de diferents sortejos al llarg dels dies de cursa, amb diferents premis.

Per algun dubte o problema, contactau amb la UCTAIB: 971 205 028 administracio@uctaib.coop

Darreres notícies


© Aula Balear | web fet amb SPIP, programari lliure distribuït sota llicència GPL | Legal

ERASMUS+ APIMA Som cooperativa! Tr@ms MIT ODS