De S’Aula Balear a Nicaragua: Agermanament amb El Cacao

20/05/2013 Informació general, Projectes

De S'Aula Balear a Nicaragua: Agermanament amb El Cacao


Ja fa uns anys que fruit de la col·laboració del nostre centre dins la Xarxa d’Escoles Solidàries, una de les activitats que duim a terme és l’agermanament amb l’escola de Nicaragua El Cacao. Entre d’altres activitats de sensibilització i conscienciació, cada curs feim un intercanvi de materials, on el alumnes de les dues escoles s’envien diversos materials elaborats a les aules per poder conèixer què pensam, quins són els nostres costums, què feim a l’escola, com vivim... i enguany la temàtica comú ha estat els jocs populars. Els alumnes de 5è, col•laborant des de les àrees d’educació física i llengua castellana, han elaborat uns dossiers explicatius sobre aquest tema, que ja han arribat a Totogalpa.

Tot seguit podeu veure la carta i les dues fotografies que ens han enviat des del Fons Mallorquí de Solidaritat.

“Com ja sabeu, aquests dies hi ha una delegació del Fons Mallorquí visitant els projectes de cooperació als quals donam suport a Nicaragua. Us trametem adjuntes dues fotografies de la visita a l’escola amb la qual està agermanat el vostre centre, Escuela El Cacao de Totogalpa. En la segona veureu com el president del Fons Mallorquís lliurà ahir el vostre paquet a la mestra, en presència del batle de Totogalpa”.

Sempre és un plaer poder conèixer diferents costums i maneres de fer. En la diversitat, el coneixement i el respecte hi trobam la riquesa de l’ésser humà.

Darreres notícies


© Aula Balear | web fet amb SPIP, programari lliure distribuït sota llicència GPL | Legal

ERASMUS+ APIMA Som cooperativa! Tr@ms MIT ODS