Decoració de Nadal a l’escola

02/12/2011 Activitats

Decoració de Nadal a l'escola


Aquest any tenim una nova proposta pel curs 2011-12: fer BOLLES DE PAPER per decorar tota la nostra escola. Per aquest motiu i una vegada més us demanam la vostra col·laboració:

Com fer les BOLLES?

1. Agafam 5 fulls de paper de diari. Podem variar la grandària, però per la bolla gran necessitarem la grandària d’un A3 aproximadament.

2. Plegam el paper de diari pel costat més curt, tal com mostra la imatge.

3. Col·locam els 5 plecs de paper junts, uns damunt d’uns altres en la posició que indica la figura (depèn de la posició que triïs, les bolles quedaran d’una grandària o una altra). El que has de fer simplement és plegar el paper en acordió, en franges d’uns 3 cm, és a dir, un per a dalt, un per a baix.

4.Quan tens els plecs doblegats en acordió per complet, només has de subjectar-ho pel centre amb un filferro o grapes.

5. Una vegada completat l’acordió i fixat amb el fil o la grapa per la meitat, retallam les vores en forma rodona. Això és opcional.

6. La darrera passa és la que requereix una mica mes de paciència: Has d’anar separant els diferents plecs amb cura perquè no se’t trenquin, fins a col·locar-los formant la flor, o l’esfera.

També ho podeu provar de fer amb paper de regal o qualsevol altre tipus que tengueu per casa, la idea és reciclar o reutilitzar material per fer la decoració... IMAGINACIÓ AL PODER!!!

Quan les tengueu fetes les podeu anar deixant a les aules dels vostres fills i filles.

Moltes gràcies!

Com se fa? PAS A PAS Resultat final

Darreres notícies


© Aula Balear | web fet amb SPIP, programari lliure distribuït sota llicència GPL | Legal

ERASMUS+ APIMA Som cooperativa! Tr@ms MIT ODS