DiFUSiÓ DEL PROJECTE de 3r d’ESO Puc Salvar una vida?

15/04/2018

DiFUSiÓ DEL PROJECTE de 3r d'ESO Puc Salvar una vida?


Us volem contar que aquest projecte ens ha agradat bastant a tots, però al principi ens semblava un poc estrany. Tots estàvem una mica perduts a les classes teòriques i pensàvem que a la hora de la veritat ens quedaríem en blanc. Però després la cosa va millorar. A les classes pràctiques ens vam adonar que era una activitat molt dinàmica i divertida. El treball era complet, comptava amb varis recordatoris i les situacions eren molt realistes.

A més a més, va ser molt satisfactori veure el contrast entre el principi i el final del treball. Per a això, vam emplenar un qüestionari sobre la RCP al començar i al acabar, i als resultats del segon es va reflexar la feina d’ambdós alumnes i professors. A la gent se la veia molt interessada i implicada en aprendre i, a més, vam comptar amb l’ajuda de professionals, que ens va beneficiar molt.

A la majoria de nosaltres sempre ens han agradat molt aquestes coses, ja que són molt didàctiques. Aquest projecte en concret l’hem trobat relativament fàcil d’aprendre i molt útil, ja que ens ha ensenyat a reaccionar correcta i ràpidament. És important saber realitzar RCP, ja que mai saps quan poden ocórrer aquest tipus de situacions. Si no s’actua de manera correcta, la persona pot morir o tenir efectes irreversibles. I és que la RCP pot marcar la diferència entre la vida i la mort. Creim també que el títol del projecte reflexa molt bé tota la feina que hem fet.

Pensam que aquest projecte s’hauria de repetir cada any ja que, per experiència pròpia, costa que et quedi. Estam encantats de que tengueu l’oportunitat d’aprendre vosaltres també, ja que quanta més gent col·labori, millor. És veritat que alomillor un es pot quedar en blanc, o saltar-se algun pas, però a la pregunta “puc salvar una vida?”, la resposta de tots és sí.

Podreu trobar els vídeos que es varen realitzar el passat dijous:

vídeo 1

vídeo 2

vídeo 3

Moltes gràcies!

Darreres notícies


© Aula Balear | web fet amb SPIP, programari lliure distribuït sota llicència GPL | Legal

ERASMUS+ APIMA Som cooperativa! Tr@ms MIT ODS