Dia 22 de desembre els alumnes grans d’ESO, Batxiller i Cicles Formatius ANAM AL CINEMA

13/12/2016

Dia 22 de desembre els alumnes grans d'ESO, Batxiller i Cicles Formatius ANAM AL CINEMA


Benvolgudes famílies,

Us informam que el proper dijous dia 22 de desembre anirem al cinema a les sales del cinema OCIMAX.

Com veureu al full d’autorització que us han donat els vostres fills per retornar signat el més aviat possible, es poden escollir dues opcions:

a) Anar i Quedar directament a l’Ocimax. En aquest cas els alumnes han de ser allà a les 9:00.

b) Venir al centre a les 8:45 per anar a l’Ocimax fent ús del transport del centre i tornar al centre en acabar la pel·lícula.

Us demanam molta puntualitat.

El preu de la sortida al cine pels alumnes que van directament a l’Ocimax i es queden allà després de la pel•lícula és de 5,65 euros.

Per a la resta d’alumnes el preu es veurà incrementat amb la tarifa del transport. Aquestes quantitats es cobraran en el rebut del mes corresponent, excepció feta dels alumnes de Cicles Formatius que hauran de passar per Secretaria per abonar la quantitat corresponent.

Aprofitam per recordar-vos que les classes d’aquest trimestre acaben dia 22. L’horari d’aquest dia serà de jornada continuada.

Els alumnes que tornin al centre després del cinema, segons les autoritzacions que heu signat, podran estar fins a les 15 hores, fent ús del menjador si utilitzen normalment aquest servei (els alumnes que hagin de sortir abans de les 15 hores, hauran de dur l’autorització corresponent).

Recordau que aquest dia no es realitzaran activitats extraescolars ni hi ha servei de guarderia, per la qual cosa L’ESCOLA ES TANCARÀ A LES 15’00 h. per als alumnes que fan horari de matí aquest dia.

* Els alumnes que tenen horari d’horabaixa (Instal•lacions de Telecomunicacions) acordaran amb els seus tutors si canvien les seves classes per la participació en el cinema del matí o si realitzen les seves sessions ordinàries de l’horabaixa.

LES CLASSES TORNARAN A COMENÇAR DIA 9 DE GENER

Agraïm la vostra col•laboració i confiança en tot allò que organitza l’escola i us desitjam unes bones festes i feliç 2017.

Darreres notícies


© Aula Balear | web fet amb SPIP, programari lliure distribuït sota llicència GPL | Legal

ERASMUS+ APIMA Som cooperativa! Tr@ms MIT ODS