Atenció! Document d’ALTA / Baixa del Servei d’Escoleta Matinera i/o de Serveis de Guarderia de la Tarda

06/08/2020

Atenció! Document d'ALTA / Baixa del Servei d'Escoleta Matinera i/o de Serveis de Guarderia de la Tarda


Benvolgudes families,

Enguany i degut a la situació d’excepcionalitat de la Covid-19 voldríem avançar la tramitació de l’alta o renovació del servei de Guarderia (Escoleta Matinera i/o Guarderia de la Tarda).

Si voleu que els vostres fills/es usin el Servei de Guarderia, mitjançant pagament mensual, durant el proper curs 2020/2021, OBLIGATÒRIAMENT s’ha de tramitar l’alta o renovació del servei.

El model d’inscripció per a Altes noves o Renovació s’haurà de remetre o lliurar degudament emplenat únicament a laSecretaria del centre (seguint les mesures higiènico sanitàries de COVID-19) o bé per correu electrònic a l’adreça aulabalear@aulabalear.orgabans del 23 d’agost de 2020 o personalment a la Secretaria del centre abans del 4 de setembre (seguint les mesures higiènico sanitàries de COVID-19).

Per a l’alta o servei s’ha d’enviar emplenat el model d’ALTA en el servei que podeu descarregar a l’apartat deTràmits/Servei de Guarderia de la nostra web o a continuació d’aquesta notícia (document adjunt).

Totes les altes noves o renovacions presentades amb posterioritat al 23 d’agost seran efectives a partir d’octubre de 2020, per la qual cosa durant el mes de setembre, si han de disposar del servei, hauran d’acollir-se a la modalitat de compra de tiquets diaris.

PDF - 323.2 kB
ALTA-BAIXA Servei Guarderia curs 20-21

Moltes gràcies

GERÈNCIA Aula Balear

Darreres notícies


© Aula Balear | web fet amb SPIP, programari lliure distribuït sota llicència GPL | Legal

ERASMUS+ APIMA Som cooperativa! Tr@ms MIT ODS