EXPERIÈNCIA ERASMUS 2016-17

22/06/2017

EXPERIÈNCIA ERASMUS 2016-17


Dos alumnes de gestió administrativa del nostre centre, Miquel Àngel Fuster i Miquel Pizá, han participat aquest curs del projecte de consorci entre la Conselleria d’educació i un grup d’IES i centres concertats de les Illes Balears, ERASMUS + FP KA102 Projecte EuroFP Balears II (2016-1- ES01-KA102-024450).

En Miquel Àngel Fuster ha estat 5 setmanes a l’empresa K.J. O’Brien & co., de Cork (Irlanda), des del dia 2 de maig fins el dia 5 de juny. En Miquel Pizá ha anat a Vicenza (Itàlia) a l’empresa Ostello di Vicenza i ha estat una setmana realitzant un curs d’italià i 5 setmanes fent les pràctiques formatives a l’empresa esmentada. Aquestes es varen dur a terme del 12 de maig al 15 de juny.

Per aquests alumnes aquesta estada ha estat molt enriquidora per al seu desenvolupament i per a la seva maduresa. Han arribat molt satisfets i recomanen l’experiència.

Aquestes hores realitzades a un altre país es convaliden com a part de les seva Formació a centres de treball (FCT), el darrer dels mòduls que fan del seu cicle formatiu.

Una professora del nostre centre, na Maruja Espigares, va acompanyar l’alumne que va viatjar a Itàlia, i va fer una estada d’una setmana per tal de participar en l’acollida del grup d’alumnes que partiren des de les nostres illes. Va visitar les empreses on havien de fer les pràctiques. Posteriorment hi va anar un professor d’un altre centre per fer el seguiment. A continuació hi trobareu diferents imatges dels llocs on ha fet feina, les seus companys i de les zones que ha visitat.

Benvinguts a Sa Roqueta! Desitjam que aquesta experìència hagi estat molt satisfactòria.

Aula Balear

Darreres notícies


© Aula Balear | web fet amb SPIP, programari lliure distribuït sota llicència GPL | Legal

ERASMUS+ APIMA Som cooperativa! Tr@ms MIT ODS