El Metro arriba a l’escola

28/12/2019 Informació general

El Metro arriba a l'escola


INNOCENTADA 2019

Bones notícies per als viatjers de la nostra escola. Aquest cap de setmana s’inaugurarà l’accés a la nova estació de metro del polígon Can Valero.

A partir de gener, des del soterrani del nostre centre, es podrà accedir a la nova estació Can Valero del metro de ciutat per facilitar la comunicació entre l’escola i altres indrets de Palma.

A la inauguració assistiran personalitats destacades de la societat mallorquina així com membres de les principals empreses situades al nostre polígon. Tots han manifestat estar d’acord en que la nova estació és una gran passa per a la millora de la sostenibilitat i l’increment d’ús del transport públic sobretot si els centres educatius, com en aquest cas, poden tenir accés directe ja que si els joves l’utilitzen com a principal mitjà de transport, en el futur seguiran utilitzant-ho.

Després de l’acte inaugural que començarà a les 11’00h de dissabte, hi haurà una petita festa amb actuacions i berenar, i a les 12’00h està previst realitzar el primer viatge des de l’estació fins al centre de Palma.

Darreres notícies


© Aula Balear | web fet amb SPIP, programari lliure distribuït sota llicència GPL | Legal

ERASMUS+ APIMA Som cooperativa! Tr@ms MIT ODS