El Parlament de les Illes Balears dóna suport a l’Any Internacional 2012

23/02/2012 Informació general, Món cooperatiu

El Parlament de les Illes Balears dóna suport a l'Any Internacional 2012


A data 21 de febrer de 2012 al Parlament de les Illes Balears amb la unanimitat de tots els grups parlamentaris s’ha aprovat la Declaració institucional del Parlament de les Illes Balears amb motiu de la celebració de l’any internacional de les cooperatives.

A l’acte han assistit representants de les cooperatives de treball, UCTAIB, i de les cooperatives agroalimentàries de les Illes Balears. En representació de la Federació de Cooperatives de les Illes Balears, que engloba entre d’altres les anteriors organitzacions, va assistir la Sra Malena Riudavets com a presidenta i la Sra Jerònima Bonafé com a vicepresidenta de la Federació.

El plenari ha manifestat la seva voluntat de col·laborar i donar suport a les activitats de promoció del cooperativisme que s’impulsin a la nostra comunitat autònoma durant el 2012, any internacional de les cooperatives. També s’ha aprovat per millorar i ampliar les eines i recursos a l’abast de les administracions públiques per donar a conèixer la fórmula cooperativa a les persones emprenedores. (web UCTAIB)

JPEG

Darreres notícies


© Aula Balear | web fet amb SPIP, programari lliure distribuït sota llicència GPL | Legal

ERASMUS+ APIMA Som cooperativa! Tr@ms MIT ODS