Els alumnes de 3r de Primària visitaran el museu Es Baluard

12/11/2015 Activitats, Sortides i Excursions

Els alumnes de 3r de Primària visitaran el museu Es Baluard


Els nins/nines de 3r observaran i reflexionaran sobre una selecció d’obres de la col·lecció permanent del museu Es Baluard, principalment peces escultòriques. Es treballarà la tridimensionalitat i el volum. Posteriorment a l’espai de tallers es realitzarà una activitat pràctica on es treballaran i reforçaran els continguts treballats durant el recorregut.

L’activitat es realitzarà de 10 a 13 hores.

La visita es realitzarà en dos torns:

  • Dimecres 25 de novembre —> 3r A
  • Dijous 26 de novembre —> 3r B

Transport: Autobus EMT nº 6. Els alumnes han d’entregar a la tutora la targeta ciutadana (revisar que estigui carregada) o 3€ el dia abans.

* L’horari de la sortida serà de 9 a 15h. Els alumnes que no són de menjador han de dur aigua, berenar i dinar, i els de menjador berenar, aigua i carmanyola.
Els alumnes que NO queden a dinar a l’escola poden COMPRAR TIQUET DOS DIES ABANS. En cas de no dur tiquet han de dur dinar de casa. Dinarem als jardins del Parc de la Feixina i tornarem al Centre.

La recollida es farà, com cada dia, a les 16:50 hores.

Els alumnes que no hagin d’assistir a la sortida hauran de signar el full de sortida a la secretaria del centre. Podeu descarregar-lo a la secció "Administració/Tràmits" o demanar-lo a la secretaria de l’escola.

Darreres notícies


© Aula Balear | web fet amb SPIP, programari lliure distribuït sota llicència GPL | Legal

ERASMUS+ APIMA Som cooperativa! Tr@ms MIT ODS