Els alumnes de 4t de Primària visitaran la Llar d’Ancians el proper divendres 13 de desembre

10/12/2013 Activitats, Sortides i Excursions, Projectes

Els alumnes de 4t de Primària visitaran la Llar d'Ancians el proper divendres 13 de desembre


El proper divendres 13 de desembre, els alumnes de 4t d’EP faran una visita a la Llar d’Ancians. Aquesta activitat s’emmarca dins la continuació del projecte de col·laboració que ja iniciàrem fa dos cursos amb aquesta institució.
Amb aquest projecte es pretén crear un espai de comunicació i intercanvi, en el qual les persones majors poden aportar, entre d’altres coses, coneixements i experiències que els han donat els seus llargs anys de vida, a més de trets de la nostra cultura que d’altra manera es podrien i, de fet, es van perdent en el temps. Per altra banda, els infants tendran l’oportunitat d’aportar costums, coneixements i punts de vista de les noves generacions, i transmetre la seva energia i alegria als majors de la Llar.
En aquesta visita farem coques de torró assessorats per l’experiència dels més grans i cantarem nadales per celebrar el nadal tots junts. Volem gaudir d’un matí de convivència entre generacions a partir de valors com la solidaritat i el respecte, i compartir experiències.

Sortirem de l’escola a les 9 i tornarem a les 14 hores.

Els alumnes que no hagin d’assistir a la sortida hauran de justificar la seva falta d’assistència.

Una Salutació.
L’equip de segon cicle de primària.

Darreres notícies


© Aula Balear | web fet amb SPIP, programari lliure distribuït sota llicència GPL | Legal

ERASMUS+ APIMA Som cooperativa! Tr@ms MIT ODS