Els alumnes de Secundària també aniran el divendres 21 al cinema

20/12/2012 Activitats, Sortides i Excursions

Els alumnes de Secundària també aniran el divendres 21 al cinema


Benvolguts pares i mares:

Com ja és tradició, el darrer dia de classe de l’any (21 de desembre) anam al cinema per celebrar les festes de Nadal.

Els alumnes de secundària (ESO, Batxillerat i CF) aniran a les sales Ocimax a veure la pel·lícula EL HOBBIT. Com veureu al full d’autorització que us han donat els vostres fills per retornar signat, es poden escollir dues opcions:

a) Quedar directament a l’Ocimax. En aquest cas els alumnes han de ser allà a les 9:30 b) Venir al centre a les 9:00 per anar a l’ocimax fent ús del transport que determini el centre.

Us demanam molta puntualitat.

El preu de la sortida al cine pels alumnes que van directament a l’Ocimax i es queden allà després de la pel·lícula és de 5,50 euros. Per a la resta d’alumnes el preu es veurà incrementat amb la tarifa del transport. Aquestes quantitats es cobraran en el rebut del mes corresponent.

Aprofitam per recordar-vos que les classes acaben dia 21. L’horari d’aquest dia serà de jornada continuada. Els alumnes que tornin al centre després del cinema, segons les autoritzacions que heu signat, podran estar fins a les 15 hores, fent ús del menjador si utilitzen normalment aquest servei (els alumnes que hagin de sortir abans de les 15 hores, hauran de dur l’autorització corresponent).

Recordau que aquest dia no es realitzaran activitats extraescolars ni hi ha servei de guarderia, per la qual cosa L’ESCOLA ES TANCARÀ A LES 15’00 h.
LES CLASSES TORNARAN A COMENÇAR DIA 7 DE GENER.

Agraïm la vostra col.laboració i confiança en tot allò que organitza l’escola i us desitjam bones festes i feliç 2013.

Darreres notícies


© Aula Balear | web fet amb SPIP, programari lliure distribuït sota llicència GPL | Legal

ERASMUS+ APIMA Som cooperativa! Tr@ms MIT ODS