FIRA DELS EMPRENEDORS. CURS D’EMPRENEDORIA PER ALS GUANYADORS DEL CURS PASSAT 2016-17.

18/02/2018

FIRA DELS EMPRENEDORS. CURS D'EMPRENEDORIA PER ALS GUANYADORS DEL CURS PASSAT 2016-17.


Quan està a punt de posar-se en marxa la tercera edició de la Fira dels emprenedors, és l’hora de donar el premi que havia quedat pendent per als guanyadors de l’edició del curs passat. Com molts de vosaltres ja sabeu, aquest premi consisteix en un curs d’emprenedoria valorat en 300 euros que ofereix l’IDI (Institut d’Innovació empresarial), com a forma de valorar l’esforç de l’alumnat. Aprofitam l’avinentesa per tornar-los agrair la seva col·laboració.

Els equips guanyadors del curs passat, i que podran gaudir d’aquest curs, varen ser els següents:

CATEGORIA 1r, 2n i 3r d’ESO:

  • - Primer premi: "Colors collaboration". Consultora amb subdepartaments que s’encarreguen de garantir que altres empreses siguin socialment responsables i respectin el medi ambient.
  • - Segon premi: 2n d’ESO. "Gafas superdotadas". Ulleres amb valor afegit: els vidres no es rompen i les patilles s’ntercanvien i s’ajusten.

CATEGORIA 4t d’ESO, CF i Batxillerat:

  • - Primer premi: "Hidràulica per un tub". Conjunt d’invents que utilitzen els principis de la hidràulica per solventar problemes diaris.
  • - Segon premi: "Llibre de valors". Es pretén que amb aquest llibre es puguin conèixer els valors que més identifiquen a cada persona i així tenir una ajuda a l’hora de prendre decisions.

ACCÈSSIT: "Ens n’haurem de sortir, com se’n surt de tot..." Llibre amb un conjunt de relats autobiogràfics que conviden a la reflexió, a la identificació i a l’aprenentatge per donar sentit positiu a la vida, a pesar de tot.

El curs es durà a terme en el nostre centre els dies 21 i 22 de febrer.

Oportunament, s’informarà a cada un dels grups dels dies i les hores que els hem adjudicat.

Si aquest premi és important, molt més ho és la satisfacció personal que tenen els alumnes de veure com la seva creativitat es veu valorada.

És per això, que aprofitam per animar-vos a participar en la Fira que es durà a terme aquest curs. Engrescau-vos en una nova aventura creativa! Ben aviat traurem les bases i els fulls d’inscripció. Us esperam amb nous projectes!

Comissió III Fira dels emprenedors

Aula Balear

Darreres notícies


© Aula Balear | web fet amb SPIP, programari lliure distribuït sota llicència GPL | Legal

ERASMUS+ APIMA Som cooperativa! Tr@ms MIT ODS