Fundació Tr@ms

24/01/2017

Fundació Tr@ms


Benvolgudes famílies,

Des d’aquest curs la nostra escola cooperativa entra a formar part de la Fundació Tr@ms, entitat que agrupa diferents escoles d’arreu de Catalunya, sensibilitzades amb la innovació i la col·laboració educativa.

Nosaltres des del centre seguim fent feina per a què la innovació, la creativitat i la cooperació siguin l’eix central en la nostra pràctica docent, imprescindible per desenvolupar una bona tasca educativa al segle XXI. Formar part de Tr@ms significa formar part d’un grup d’escoles totes diferents, però a la vegada totes elles preocupades per aquesta innovació i renovació pedagògica. Per tant, l’objectiu del lligam és que mitjançant l’intercanvi d’idees, els projectes compartits, la formació comuna i en definitiva la col·laboració i l’acompanyament amb el qual aconseguim tots la millora continua dels nostres centres.

Aquí hi podeu veure el vídeo presentació.

Conscients de viure en un món canviant i des del convenciment que l’escola no es pot quedar al marge, continuarem fent feina, juntament i de la mà de la resta d’escoles de la Fundació, amb noves i enriquidores propostes educatives, i com sempre amb il·lusió i energia.

Moltes gràcies per la vostra confiança!

Aula Balear

Darreres notícies


© Aula Balear | web fet amb SPIP, programari lliure distribuït sota llicència GPL | Legal

ERASMUS+ APIMA Som cooperativa! Tr@ms MIT ODS