Guarderia

El servei de guarderia del centre es presenta en tres modalitats:

  • a) Matinera: Està adreçada a Educació Infantil, Primària, i 1r i 2n d’ESO. Es poden treure vals diaris o quota mensual. El seu horari és des de les 7’30h fins a les 9’00h del matí.
  • b) Migdia: Els alumnes que dinen a casa i utilitzin el servei de guarderia del migdia només poden fer-ho durant una hora (de 12 a 13h), ja que es considera que dues hores és el mínim de temps que un infant necessita per poder dinar de manera relaxada. Els casos puntuals es comentaran al tutor que, juntament amb l’equip directiu i el consell rector, decidiran al respecte.

Així mateix, els alumnes d’infantil i primària que tenguin germans de primer o segon d’ESO poden romandre al centre fins les 13h sense haver de pagar guarderia.

  • c) Tarda: Està adreçada a Educació Infantil, Primària, i 1r i 2n d’ESO. Es poden treure vals diaris o quota mensual. El seu horari és de dilluns a dijous des de les 16’50h fins a les 18’00h de la tarda.

S’apuntarà el tiquet de guarderia a partir de les 17’05h.

Per utilitzar aquests serveis cal apuntar-se a administració tant si és per un mes sencer o per dia. Es poden adquirir tants de tiquets com calguin, ja que es poden fer servir durant tot el curs.

Les altes i baixes de la guarderia s’han de fer abans del dia 25 de cada mes. Podeu fer servir el formulari que trobareu a la secretaria del centre o a la secció "Administració/Tràmits". El preu del tiquet diari és únic, independentment del temps d’ús del servei de guarderia.

Serveis


© Aula Balear | web fet amb SPIP, programari lliure distribuït sota llicència GPL | Legal

ERASMUS+ APIMA Som cooperativa! Tr@ms MIT ODS