INFORMACIONS MENJADOR, ESCOLETA i ACTIV. EXTRAESCOLARS

10/09/2020

INFORMACIONS MENJADOR, ESCOLETA i ACTIV. EXTRAESCOLARS


Benvolguda Comunitat Educativa,

Abans de començar volem demanar disculpes per la tardança en concretar la següent informació que depèn de les diferents resolucions de la Conselleria d’Educació, les quals afecten al nou criteri de separació dels grups de convivència de l’alumnat.

Els serveis d’escola matinera, menjador, extraescolars i altres serveis complementaris només es poden dur a terme sempre i quan es garanteixin els grups estables: grup d’alumnes que es mantindran agrupats entre sí, mantenint la distància de metre i mig entre ells i la distància de més de dos metres entre les diferents agrupacions de grups estables, si és possible amb elements físics com mampares de separació.

Totes aquestes restriccions fan que sigui molt difícil mantenir aquests serveis com hem fet fins ara. Degut a les noves mesures hem d’establir unes limitacions d’ús per la falta d’espai i la reducció d’aforaments. La principal limitació és que enguany, hi haurà un nombre molt limitat de serveis per a l’accés al menjador mitjançant l’ús de tiquets, igual que a l’ escoleta matinera i la d’ horabaixa.

Per tot allò anteriorment exposat se demana que es comprin tiquets amb una antelació mínima de dos dies a la Secretaria del centre per així poder organitzar la distribució de forma correcta.

Quan s’hagin d’adquir els tiquets, sel’s indicarà si ja està el torn complet o no.

A continuació podreu accedir al pdf adjunt a la informació més detallada dels serveis de BERENAR, MENJADOR, ESCOLETA i EXTRAESCOLARS.

PDF - 120.7 kB
Informació Menjador, Escoleta i Extraescolars

Moltes gràcies!

Aula Balear

Darreres notícies


© Aula Balear | web fet amb SPIP, programari lliure distribuït sota llicència GPL | Legal

ERASMUS+ APIMA Som cooperativa! Tr@ms MIT ODS