INFORMACIONS SOBRE L’ORGANITZACIÓ CURS 20-21 PER A LES FAMÍLIES

31/07/2020

INFORMACIONS SOBRE L'ORGANITZACIÓ CURS 20-21 PER A LES FAMÍLIES


Benvolgudes famílies,

Esperem que us trobeu bé de salut i estigueu gaudint de l’estiu!

Ens posem en contacte amb tots vosaltres per informar que estam treballant per organitzar el nou curs escolar 20-21, que com ja sabeu i a causa de les mesures higienicosanitàries ocasionades per la COVID-19, tornarà a ser un poc diferent.

Davant les restriccions sanitàries i per poder donar una millor atenció a l’alumnat hem hagut de fer un canvi en l’horari escolar per tal de reduir la franja horària dels migdies. Aquest canvi es produirà de manera excepcional i només per al pròxim curs 20-21.

Us adjuntam el següent document on trobareu tota la informació detallada de cada una de les Etapes Educatives del centre: Educació Infantil, Educació Primària, Educació Secundària, Batxillerat i Cicles Formatius.

- Els horaris de la jornada contínua de setembre 20 - juny 21 i a continuació la jornada des del mes d’octubre 20 a maig 21.

-  Llocs d’Entrades i Sortides del Centre de la jornada contínua de setembre 20 - juny 21 i a continuació els llocs d’entrades i sortides des del mes d’octubre 20 a maig 21.

- Horaris del Servei de Menjador de la jornada contínua de setembre 20 - juny 21 i a continuació els horaris del Servei de Menjador des del mes d’octubre 20 a maig 21.

- Horaris d’altres Serveis del centre: Escoleta Matinera, Activitats Extraescolars i Guarderia. Tots aquests serveis estaran organitzats segons la “nova normalitat” marcada per la Conselleria d’Educació i per les Autoritats Sanitàries.

PDF - 87.3 kB
INFORMACIÓ ORGANITZACIÓ CURS 20-21

Abans d’iniciar les classes us informarem amb més detall de com serà el principi del nou curs.

JPEG - 52.2 kB

Salutacions cordials.

Equip Directiu de Centre.

Darreres notícies


© Aula Balear | web fet amb SPIP, programari lliure distribuït sota llicència GPL | Legal

ERASMUS+ APIMA Som cooperativa! Tr@ms MIT ODS