IV Fira dels Emprenedors Aula Balear curs 2018-19

14/05/2019

IV Fira dels Emprenedors Aula Balear curs 2018-19


La quarta edició de la Fira dels emprenedors ja és aquí!

La Fira dels emprenedors és un projecte que va néixer fa 4 anys mitjançant un grup de treball de secundària i que té com a finalitat fomentar les capacitats emprenedores de l’alumnat, com ara: la confiança en un mateix, tolerància a la frustració, motivació per aconseguir allò que un es proposa, pensament i esperit positiu, capacitat de decisió, treball en equip, assertivitat, empatia, capacitat de persuasió, creativitat...

Aquest projecte pretén que els grups que hi participin desenvolupin un projecte creatiu en forma d’un Pla de Negoci, un producte o un prototip, viable i amb garanties de futur, que s’ha d’ajustar a les bases del concurs.

El concurs té per destinataris l’alumnat matriculat al CC AULA BALEAR a partir de 6è de Primària.

La selecció de projectes consta de dues fases.

  • ✓ La primera, que s’ha duit a terme entre els mesos de març i abril, ha estat de recepció dels projectes i selecció d’aquells que s’ajustin a les bases del concurs.
  • ✓ A la segona fase l’alumnat ha de fer una presentació del producte davant un jurat el qual avaluarà els projectes i escollirà als guanyadors. Aquesta fase final tendrà lloc el divendres dia 24 de maig a partir de les 11h. a la biblioteca del centre.
PDF - 206.9 kB
Informació Fira Emprenedors

Durant aquests dies us anirem passant més informació.

Comissió de la IV Fira d’’Emprenedors.

Aula Balear

Darreres notícies


© Aula Balear | web fet amb SPIP, programari lliure distribuït sota llicència GPL | Legal

ERASMUS+ APIMA Som cooperativa! Tr@ms MIT ODS