L’APIMA i Sant Jordi

21/04/2012 Activitats, Informació general, APIMA

L'APIMA i Sant Jordi


Benvolgudes Famílies,

Com cada any, aquests dies són dels més actius a la nostra escola.
L’Apima forma part de l’organització d’aquestes activitats i, com sempre, vos demanem la vostra participació, tant gaudint de les activitats com ajudant a l’organització. Si voleu col·laborar a l’organització, podeu enviar-nos un mail indicant el vostre mòbil com atracant-vos a les diferents activitats directament i organitzarem tasques i torns entre tots.
Es dura a terme:

  • DIJOUS 19 A PARTIR 16:30 - APADRINA UN LLIBRE. De nou vos demanam la vostra participació. Trobareu la nostra paradeta a la porta de l’escola. El que vos demanam és que compreu un llibre i acte seguit el regaleu a la biblioteca de la nostra escola. El llibre porta al seu interior una etiqueta on indica el nom de l’alumne que el va apadrinar (un o varis, ja que podeu comprar els llibres entre vàries famílies) . D’aquesta manera augmentam el nombre de llibres que poden llegir el nostre alumnat a la biblioteca, a la vegada que estan disponibles amb el servei de préstec de la nostra biblioteca i els poden dur a casa.
  • DIUMENGE 22 DIADA ESPORTIVA . L’ APIMA torna a dur els Bombers sense Fronteres a la nostra escola, també un castell inflable, vendrem cafè solidari, repartirem un val de descompte 2€ per família associada que vengui per la compra de la camiseta de la Diada (sols el dia de la Diada), seguirem apadrinant i venent llibres (que duen un 10% de descompte per ser la setmana de Sant Jordi) i segur que alguna més en farem... No oblideu que hi ha una marató de contes a la biblioteca i que els qui vulguin contar una història s’han d’apuntar a secretaria.
  • DILLUNS 23 DIA DE SANT JORDI - ALLIBERAM LLIBRES - Coneixeu el moviment "bookcrossing"? podeu cercar a google i entendreu el que proposam. Ho hem adaptat a la nostra escola i a les edats dels participants (primària i secundaria) i el que vos demanam és que trieu un llibre dels vostres fills de casa i li aferreu el paper que vos duran aquesta setmana de l’escola. A aquest paper, posaran el nom de qui l’allibera. Duran el llibre a escola dilluns i el posaran dins un bagul especial que hem preparat de llibres viatgers per començar la seva aventura. A partir d’aquest moment, els llibres passaran d’unes mans a les altres, quan s’hagi llegit, es torna indicant el nom del lector i un comentari si el vol fer, i a agafar-ne un altre! A final de curs, els llibres descansaran a la biblioteca fins el curs vinent. No es durà a terme cap control damunt aquests llibres, no són de préstec de la biblioteca, és un concepte diferent que vol fomentar la implicació del lector per si mateix.
  • DIMARTS 24 PER INFANTIL - Sessió de Salud, Família i Escola, sobre primers auxilis. Podeu veure la informació a la web de l’escola.

Segur que ens oblidam d’alguna cosa... és el que té dur-ne tantes dins del cap!

Darreres notícies


© Aula Balear | web fet amb SPIP, programari lliure distribuït sota llicència GPL | Legal

ERASMUS+ APIMA Som cooperativa! Tr@ms MIT ODS