LA II FIRA DELS EMPRENEDORS JA ÉS AQUÍ!

27/11/2016

LA II FIRA DELS EMPRENEDORS JA ÉS AQUÍ!


Està a punt de posar-se en marxa la II Fira dels emprenedors!

Per tal d’anar animant la participació, us volem comentar algunes coses que han passat d’ençà de la Fira que varem fer el curs passat.

Com ja sabreu, el grup guanyador va presentar un llibre de relats. Aquest es va publicar digitalment a la pàgina https://www.wattpad.com/ . A dia d’avui el llibre té més de 800 lectures. A més, la Directora General de Comerç i empresa va voler obsequiar als autors amb el llibret imprès, la qual cosa va fer que l’alumnat s’emocionàs molt.

Paral·lelament, na Núria Flaquer va presentar el seu relat als Jocs Florals de Catalunya i va obtenir un premi. A partir d’aquí, una editorial catalana li va oferir un contracte per escriure un llibre.

Com veis, és molt el que s’ha aconseguit a partir d’una iniciativa d’un grupet d’alumnes de 2n de batxiller, però el més important és la satisfacció personal de cada un d’ells per ser part autora del projecte i pel que ha representat per a ells aquesta experiència.

La intenció d’aquesta Fira és promoure la creativitat i la iniciativa del nostre alumnat de secundària. És per això que us animam a tots a engrescar-vos en una nova aventura creativa. Ben aviat traurem les bases i els fulls d’inscripció. Us esperam amb nous projectes!

Al post de la notícia heu vist la portada del llibre guanyador de l’edició del curs passat:

I així comença la història que li dóna el títol...

“ Estimada Núria,

Han passat els anys i a pesar de tot mai deixaràs de ser aquella cosa arrodonida i peluda que no aturava de córrer per tota la casa amb un xumet a la mà. Per això, et vull donar tres consells vitals per a sobreviure aquesta adolescència...”

Darreres notícies


© Aula Balear | web fet amb SPIP, programari lliure distribuït sota llicència GPL | Legal

ERASMUS+ APIMA Som cooperativa! Tr@ms MIT ODS