Llegim en família per Sant Jordi

17/04/2015 Informació general, APIMA

Llegim en família per Sant Jordi


Benvolguts pares i mares,

El proper 23 d’abril és Sant Jordi, Dia Internacional del Llibre a molts de països, un motiu perfecte per per tornar a parlar-vos de la importància de Llegir en Família.

Per Sant Jordi els llibreters organitzen fires i activitats al voltant de les novetats editorials, pel que vos adjuntam algunes d’aquestes novetats per il·lustrar aquest dia que ha preparat Llegim en Família, programa al què estam adherits. N’hi ha moltes més i recordau que el plaer de la lectura només l’aconseguirem trobant el "nostre" llibre, el de cada un.

A la nostra escola, com els darrers anys seguim amb el nostre APADRINA UN LLIBRE. El dia de Sant Jordi i la Diada Esportiva, trobareu paradetes on podreu fer l’apadrinament. es tracta de què trieu un llibre i tot seguit el doneu a la biblioteca de l’escola. D’aquesta manera aconseguim augmentar el nombre de llibres i els vostres fills i filles tenen més on triar i també dur a casa amb el sistema de préstec. Els llibres apadrinats al seu interior, duen el nom de qui ho ha fet.

I recordau que si a casa hi ha un ambient lector, si ens veuen llegir, si som una família lectora ajudarem a que els nostres fills siguin lectors.

Bona lectura!

Apima Aula Balear

PDF - 1.4 MB
Lectures Recomanades - Sant Jordi 2015

Darreres notícies


© Aula Balear | web fet amb SPIP, programari lliure distribuït sota llicència GPL | Legal

ERASMUS+ APIMA Som cooperativa! Tr@ms MIT ODS