MOTXILLES SOLIDÀRIES: Reciclar material Escolar

12/06/2019

MOTXILLES SOLIDÀRIES: Reciclar material Escolar


Benvolguda Comunitat Educativa,

Us informam que torna la campanya Motxilles Solidàries amb Fundació Montisió Solidària, on hi col·laboren, entre d’altres, FAPA Mallorca, les Cooperatives d’Ensenyament, Fundació Caixa Colonya, Distribuidora Rotger. El passat 2018, més de 800 nins i nines se beneficiaren del material repartit.

Us demanam que a final de curs, el darrer dia, deixeu a la Secretaria de l’escola la motxilla que els vostres fills i filles ja no faran servir el proper curs. També podeu aportar motxilles noves, és clar. Les farem arribar als nins i nines beneficiaris de la Fundació Montesió Solidària.

Volem contribuir a que tots els nins i nines comencin el curs amb material escolar nou, pel que vos proposam la recollida d’un o dos articles dels següents de la llista.

Els materials que necessiten són:

retoladors, capsa 10 o 12 colors llapis, capsa 10 o 12 colors, quaderns de quadres o ratlles (DIN A4)

Així, podeu lliurar les motxilles que tingueu en bon estat i si voleu el material en qüestió abans de dia 28 de juny. El Centre Educatiu coordinarà la recollida i per fer-ho arribar als nins i nines beneficiaris dels “Solidaris” i a altres famílies que ho necessiten.

Ara més que mai, la solidaritat entre les famílies és molt necessària.

Gràcies per la vostra col·laboració.

Aula Balear

Darreres notícies


© Aula Balear | web fet amb SPIP, programari lliure distribuït sota llicència GPL | Legal

ERASMUS+ APIMA Som cooperativa! Tr@ms MIT ODS