Me faig gran - Orgull de Mestres-.

10/07/2015 Informació general

Me faig gran - Orgull de Mestres-.


No cal explicar massa que ser mestre/a és una feina vocacional i que la realització personal de tots i cada un de nosaltres arriba quan els nostres alumnes se fan grans, essent ciutadans preparats per tal d’afrontar la vida amb uns valors excepcionals.

El camí pedagògic és plural. La clau de l’èxit es basa en triar la forma més adient per tal d’arribar algun dia a la fita.

És en aquest punt quan els joves mosseguen la vida i farceixen les seves motxilles amb experiències de tota casta.

Aquest ha estat el punt de partida de na Laura Morey, la nostra ex-alumna d’Aula Balear, tan present com a model de superació a les nostres aules. Pel gener ens va venir a contar la seva experiència a DiverXO, únic restaurant de tres estrelles Michelin en tot l’Estat Espanyol.

La seva vida acadèmica no va ser gens gratuïta, ella va ser una alumna inesgotable i molt constant, la qual amb un suport familiar excepcional, va acabar a 4t d’ESO la seva etapa acadèmcia a l’Aula. Després de l’ESO va decidir fer una passeta més:l’Escola d’Hosteleria la UIB, especialitzada en Rebosteria.

Ella va ser capaç de mesclar l’atreviment i la superació personal de la timidesa, el benestar familiar i l’estimació de la colla d’amics, amb l’objectiu de una nova font d’experiències. Va ser amb el seu talent com aconseguí una beca en rebòsteria que va ser desenvolupada a Barcelona. Un gran viatge personal que en menys de tres anys ja ha passat per Barcelona, Madrid i ara Girona.

A continuació us mostram la magnífica entrevista, que ahir li feren els periodistes del Diari de Mallorca, de la qual nosaltres n’estam ben orgullosos, per ser una treballadora excepcional, voluntariosa, amorosa; per ser una persona bondadosa i molt carinyosa amb nosaltres i per la seva família (pel suport incondicional) han estat la clau de l’èxit per arribar molt amunt.

Enhorabona Laura i famíla!!

Els nostres nins se fan grans.

Darreres notícies


© Aula Balear | web fet amb SPIP, programari lliure distribuït sota llicència GPL | Legal

ERASMUS+ APIMA Som cooperativa! Tr@ms MIT ODS