Notícies 2013-14 de la nostra biblioteca

03/06/2014 Informació general, APIMA

Notícies 2013-14 de la nostra biblioteca


La nostra biblioteca sempre genera notícies relacionades amb els llibres i amb les activitats que s’hi duen a terme. Ens sentim feliços i orgullosos de poder-vos-ne fer cinc cèntims d’aquest curs...

 • Donació d’una col·lecció de llibres editats per ARA
  La primera notícia té a veure amb l’amor pels llibres i per l’escola de la padrina d’uns alumnes de l’escola. Maria Camacho Lliteres ha fet donació d’una col·lecció de llibres infantils i juvenils que ja ompl un dels prestatges de la biblioteca. Títols clàssics imprescindibles amb un nou format, agradables de llegir i de veure, a punt de ser devorats amb la vista i amarats pel cor, a punt de fer viatges d’anada i tornada cap a les cases de cada un, a punt per “menjar-se’ls”!
  Gràcies Maria per aquesta iniciativa, aprofitam aquest espai per enviar-te una abraçada i animar a tots a passar per la biblioteca a culejar una mica entre les novetats que ens van arribant.
 • Apadrinament de llibres Sant Jordi 2014
  Ja tenim un munt de llibres nous apadrinats per tots voltros! Són a la biblioteca situats en un lloc privilegiat perquè els pogueu tocar, olorar el perfum de paper nou, i mirar, i llegir, i jugar amb ells.
  Animau-vos a conèixer-los, vos esperen impacients!
  Gràcies a tots els participants i col·laboradors: infants, famílies, llibreries Baobab i Lluna, APIMA i mestres. Poc a poc, any rere any, el nostre fons és fa més gran.
 • La biblioteca s’obre a les famílies
  Enguany hem tornat a obrir les portes de la biblioteca per a què les famílies puguin gaudir d’una estoneta tots plegats de les activitats que es proposen i per a què els més petits puguin emportar-se llibres a casa. Aquesta iniciativa s’ha pogut dur a terme gràcies als voluntaris d’APIMA que tots els dilluns horabaixa ofereixen una micona del seu temps per compartir amb noltros.
  Gràcies a tots.
 • Activitats per a tots
  Són moltes les activitats que es fan a la biblioteca i són molts els usuaris que les gaudeixen. Usuaris fidels i compromesos que ens animen a seguir fent difusió de la lectura com a font de plaer i de formació alhora.
  Gràcies per participar en els contacontes, en els tallers de Nadal, Tots Sants, Sant Antoni i Sant Jordi, en els tallers de decoració, de poemes, de relats, de lectura...
  Recordam especialment el taller de gloses amb Mateu Xurí, va ser un privilegi poder comptar amb la seva col·laboració!
  I gràcies per participar a la Marató de Contes que, aquest any per primera vegada, va sortir al pati per compartir amb les altres activitats l’oratge fresc de la primavera i els primers raigs de sol del mes d’abril.

Gràcies a tots!!

JPEG - 97.8 kB
JPEG - 93.3 kB

Darreres notícies


© Aula Balear | web fet amb SPIP, programari lliure distribuït sota llicència GPL | Legal

ERASMUS+ APIMA Som cooperativa! Tr@ms MIT ODS