PRIMERA VISITA DELS INFANTS DE 5è A LA LLAR D’ANCIANS, divendres 9 de desembre.

07/12/2011 Activitats, Projectes

PRIMERA VISITA DELS INFANTS DE 5è A LA LLAR D'ANCIANS, divendres 9 de desembre.


Al llarg d’aquest curs, a proposta de la Llar d’Ancians, durem a terme un projecte intergeneracional en el qual hi participaran els alumnes de 5è.

Amb aquest projecte es pretén crear un espai de comunicació i intercanvi, en el qual les persones majors poden aportar, entre d’altres coses, coneixements i experiències que els han donat els seus llargs anys de vida, a més de trets de la nostra cultura que d’altra manera es podrien, i de fet, es van perdent en el temps. Per altra banda, els infants tendran l’oportunitat d’aportar costums, coneixements i punts de vista de les noves generacions, i transmetre la seva energia i alegria als majors de la Llar.

D’aquesta manera es crea un espai de comunicació per transmetre i compartir entre generacions, facilitant la sensibilització dels infants cap a la gent major, aprenent a conèixer-la i reconèixer-la. Tot això en un espai en el qual gaudiran plegats de bones experiències i vivències, on tots aprendran i s’enduran alguna cosa.

En aquesta primera visita els nostres infants coneixeran la llar on viuen les persones majors, i faran un taller on els ensenyaran a fer coques de torró, una delícia de les nostres tradicions, i els infants cantaran una sèrie de nadales aportant així color i alegria al dia a dia de la gent major.

En els propers mesos es faran dues visites més a la Llar, on tendran l’oportunitat d’anar-se coneixent més i intercanviant i aportant coneixements i experiències, i a més també els convidarem a conèixer la nostra escola, on no hi vivim, però si hi passam moltes hores i hi compartim moltes experiències.

Volem donar les gràcies al personal de la Llar i a la gent major per donar una oportunitat com aquesta de créixer i conèixer als nostres infants.

Aquí podeu veure algunes imatges de la primera visita dels alumnes de 5è a la Llar d’ancians. Fou una trobada molt agradable on tots aprenguérem i compartírem alguna cosa.

Ja frisam a tornar-hi!

JPEG - 82.5 kB
JPEG - 80.1 kB
JPEG - 77.9 kB
JPEG - 88.5 kB

Darreres notícies


© Aula Balear | web fet amb SPIP, programari lliure distribuït sota llicència GPL | Legal

ERASMUS+ APIMA Som cooperativa! Tr@ms MIT ODS