Pàrquing subterrani a l’escola

28/12/2016 Informació general

Pàrquing subterrani a l'escola


INOCENTADA 2016

Estimades famílies,

Les obres del nou pàrquing subterrani de l’escola ja estan en marxa i, previsiblement, estaran finalitzades per al retorn de les classes dia 9 de gener.

Les obres, que varen començar el mateix dia de finalització de les classes, ja estan prou avançades i es preveu que el pàrquing ubicat davall el pati del centre estigui totalment operatiu el primer dia de classes.

Les instal·lacions comptaran amb un centenar de places, de les quals més del 40% de les places disposaran d’endolls per recarregar vehicles elèctrics. A més, el sistema de ventilació instal·lat és un dels més eficients del mercat en l’àmbit energètic.

Tot i que el pàrquing té com a objectiu alliberar de places d’aparcament l’exterior essent d’ús principalment per als treballadors del centre, hi haurà un nombre de places reservat per facilitar l’acompanyament dels alumnes a les classes com un espai de ’càrrega/descàrrega’. Si estau interessats a fer-ne ús d’aquestes places, només haureu d’emplenar un formulari que trobareu a la secretaria del centre durant el dia d’avui a partir de les 15 h.

Darreres notícies


© Aula Balear | web fet amb SPIP, programari lliure distribuït sota llicència GPL | Legal

ERASMUS+ APIMA Som cooperativa! Tr@ms MIT ODS