Participació Famílies - VIII Certamen Literari de Cooperatives d’Ensenyament

19/03/2021

Participació Famílies - VIII Certamen Literari de Cooperatives d'Ensenyament


Un any més s’ha posat en marxa el certamen literari de les cooperatives d’ensenyament, que aquest any ja compleix la vuitena edició.

Us adjuntam les bases i el calendari d’aquesta edició i, us facilitam un petit extracte del calendari de tot el certamen, segons estan descrites a les bases.

PDF - 458.7 kB
BASES DEL CERTAMEN LITERARI DE COOPERATIVES D’ENSENYAMENT

LLIURAMENT DE LES OBRES DE LES COOPERATIVES

És ben important que faceu arribar les vostres obres (prosa i poesia) al Departament de LLengua Catalana del Centre abans del 26 de març. (aulabalear@telefonica.net).

DATA MÀXIMA DEL JURAT PER DETERMINAR LA SEVA DECISIÓ

4.- El jurat del certamen de la sectorial s’haurà de reunir abans de dia 7 de maig de 2021 i prendre una decisió sobre els guanyadors. Aquest jurat, si la situació és com la provocada per la pandèmia del COVID s’haurà de fer per videoconferència. En el cas de retorn a la normalitat es farà de forma presencial

DATA MÀXIMA PER LLIURAR ELS PREMIS ALS GUARDONATS

2.- Els premis es lliuraran com a tard el dia 21 de juny de 2021, al lloc que determini la sectorial , on es preveu la presència i la participació d’un/a escriptor/a de les nostres Illes. Òbviament aquesta data, també dependrà de la situació del moment.

Per qualsevol aclariment estam a la vostra disposició.

Aula Balear

Darreres notícies


© Aula Balear | web fet amb SPIP, programari lliure distribuït sota llicència GPL | Legal

ERASMUS+ APIMA Som cooperativa! Tr@ms MIT ODS