Presentam els nostres Projectes als companys de l’Escola i a les Famílies

22/05/2017

Presentam els nostres Projectes als companys de l'Escola i a les Famílies


Benvolguts alumnes i famílies,

Com molts sabeu, el passat dia 5 de maig es va celebrar a l’escola la II Fira d’emprenedors Aula Balear.

D’aquesta iniciativa han sorgit una sèrie de projectes preciosos que molts de vosaltres vos heu mostrat interessats en conèixer, és per això que hem pensat organitzar una presentació dels projectes guanyadors.

El proper dia 26 de Maig, els 4 equips d’alumnes guanyadors a la II Fira d’emprenedors, juntament amb l’equip LEGONATOR, guanyador de “Millor projecte científic de la First Lego League” i l’equip AYLAN classificat per l’Obra Social La Caixa d’entre 1400 projectes com a projecte emprenedor, faran la presentació dels seus projectes per a tots vosaltres.

Es faran 2 sessions (la durada aproximada és de mitja hora)

1. Divendres dia 26 de maig a les 11: 30 h. els grups de 5è, 6è de Primària, 1r i 2n d’ESO i les families que hi vulgueu assistir, estau convidades.

2.El mateix divendres dia 26 de maig a les 12:30 h. pels grups de 3r, 4t d’ESO i 1r, 2n de Batxillerat, Cicles Formatius i les families que hi vulgueu assistir, estau convidades

Lloc: Gimnàs de l’escola

Aprendre a parlar davant un públic els servirà tota la vida i qualsevol idea, projecte o proposta important, comença essent presentada davant un públic.

Esperam que els projectes us agradin tant com a nosaltres!!

Comissió d’Organització de la Fira Emprenedors Aula Balear.

Darreres notícies


© Aula Balear | web fet amb SPIP, programari lliure distribuït sota llicència GPL | Legal

ERASMUS+ APIMA Som cooperativa! Tr@ms MIT ODS