Projecte NeuronUp

15/05/2017 Informació general

Projecte NeuronUp


Des de la UIB ens demanen famílies interessades en participar en un estudi/intervenció en TDAH:

NeuronUp (www.neuronup.com) és una plataforma de rehabilitació cognitiva professional destinada a l’entrenament i la millora dels processos cerebrals (atenció, memòria, planificació, control, etc.). El programa, que s’aplica per ordinador, pretén ser útil per a totes les edats i per a múltiples condicions, entre elles per a infants amb problemes d’atenció i impulsivitat, típics en casos de TDAH.

El nostre objectiu és dur a terme un estudi pilot per poder analitzar l’eficàcia del programa en la millora de les capacitats cognitives dels nens amb TDAH, o amb problemes evidents d’atenció i memòria de treball. Encara estem en la fase d’elaboració del projecte, però per a nosaltres és important contactar amb aquelles famílies que, al nostre parer, poden tenir ja un interès en participar-hi.

La participació consistirà en portar al seu fill/a les nostres instal·lacions, a la UIB, i allà terapeutes preparats en el maneig de NeuronUp aplicaran un programa amb diferents tasques per a millorar la seva atenció, la seva memòria, la seva capacitat de control, de planificar, de resolució de problemes, etc. Per als nens seran "jocs", però nosaltres podrem valorar si realment en les tasques i tests que farem servir abans i després del tractament els nens han millorat o no. El tractament tindrà una durada aproximada de 10 sessions d’una hora, repartides en dues o tres sessions setmanals (segons disponibilitat de les famílies).

La participació no comporta cap cost i per descomptat els farem arribar els informes d’avaluació i de resultats del seu fill/a en finalitzar l’estudi.

Demanam a les famílies que tenguin interès en el projecte que ens enviïn un correu electrònic indicant un telèfon i ens posarem en contacte el més aviat possible.

En tot cas el projecte s’iniciaria durant l’estiu o ja a principis de setembre.

Moltes gràcies,

Darreres notícies


© Aula Balear | web fet amb SPIP, programari lliure distribuït sota llicència GPL | Legal

ERASMUS+ APIMA Som cooperativa! Tr@ms MIT ODS