Projecte de Salut Escolar (4a sessió)

16/02/2012 Activitats, Projectes

Projecte de Salut Escolar (4a sessió)


El dimarts 28 de febrer farem la propera sessió amb famílies del projecte de salut escolar. El tema serà "La importància del son i del descans". Ens veurem a les 16:00 per tal de facilitar la vostra arribada.

Aquí podeu veure algunes fotografies de les darreres sessions. Volem agrair especialment a na Maria Maimó la seva participació a la darrera xerrada on va assistir com a convidada especial, i evidentment a na Macu i na Trini per la tasca que estan desenvolupant.

També volem fer arribar uns qüestionaris per poder valorar i millorar les sessions. Podeu trobar el de les sessions que hem fet fins ara aqui o a la secció "Administració/Documents". Amb les properes ja us farem arribar el corresponent a cada una de les xerrades que encara queden per organitzar.

Podeu fer arribar el formulari de manera digital al correu electrònic aulabalear@telefonica.net (Assumpte: A l’atenció dde Manu, Formularis Projecte Salut), o en paper imprimint i emplenant el formulari i donant-lo a secretaria o les tutores.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració!

En veim dia 28, hi estau tots convidats!!!!

JPEG - 90.2 kB
JPEG - 82.4 kB

Darreres notícies


© Aula Balear | web fet amb SPIP, programari lliure distribuït sota llicència GPL | Legal

ERASMUS+ APIMA Som cooperativa! Tr@ms MIT ODS