RECOLLIDA D’USUARI I CONTRASENYA PLATAFORMA CLICKEDU

23/09/2015 Informació general

RECOLLIDA D'USUARI I CONTRASENYA PLATAFORMA CLICKEDU


Benvolgudes famílies,

Us informem del fet que ja podeu passar a recollir els usuaris i contrasenyes de la Plataforma CLICKEDU per la Secretaria del Centre. Si així desitgeu, també us la donaran els tutors i tutores a la reunió de pares i mares. [Per poder recollir la documentació de la vostra parella haureu de dur un permís signat per ell/ella].

Tot i que tant el personal de la Plataforma com el de l’escola ha fet molta feina per importar i comprovar que les dades de tot el centre siguin les correctes, sempre és possible que hi hagi dades que no s’hagin configurat bé. Per això, us demanem que el primer que faceu en accedir, a banda de canviar la contrasenya, sigui comprovar les vostres dades personals i completar-les (especialment DNI i dades de contacte)(1) . Totes les dades que es canviïn hauran de ser validades pels Administradors de la Plataforma.

Inicialment, hi trobareu la informació acadèmica més rellevant respecte als estudis del vostre fill/a: horari, assistència, notes diverses... Després haureu de comprovar que apareixen totes les matèries que cursa el vostre fill/a i que l’horari acadèmic és el correcte (2) . Heu de saber que alguns paràmetres acadèmics s’aniran configurant al llarg del curs amb l’ajuda dels docents i amb la vostra. Allò veritablement important serà: definir quins són aquells paràmetres que millor s’adapten a la nostra Comunitat Educativa. Tot això ho trobareu explicat al manual que acompanya aquest document.

En la nostra Plataforma CLICKEDU hi tendrà tant de pes la Informació no acadèmica (menjador, extraescolars..) com la Informació Acadèmica (circulars i informacions generals de la classe) (3). Volem aclarir que en els cursos superiors la informació acadèmica serà més detallada per les pròpies característiques de l’edat dels alumnes i per les característiques del seu procés d’ensenyament-aprenentatge. Hi haurà diferents tipus d’informacions com per exemple: absències i retards, notes de treballs i d’exàmens, apunts, activitats, links, ....

La informació que mostra la Plataforma CLICKEDU és exactament la mateixa tant per als alumnes com per als pares. Amb el temps, els pares tendreu més opcions específiques que els alumnes.

Un altre punt important de la plataforma és la comunicació . Us podreu comunicar amb el tutor del vostre fill/a via mail (i si va bé, ben prest amb missatgeria interna), però us preguem que faceu servir la comunicació amb cura perquè, tot i que l’ànim dels tutors és el de contestar ràpidament, no ho podran fer si el volum de la comunicació és excessiu.

És un canvi molt profund en tota l’organització del centre, no només se fan canvis en la part “visible”, per tant, tot i que fa un mes que estem configurant la plataforma, no podem evitar que el canvi estigui exempt d’errades, per això agraïm la vostra comprensió. Si detecteu alguna errada o teniu alguna incidència, per favor, no l’ envieu als tutors, l’heu d’enviar a: clickedu@aulabalear.org. Feu servir aquest mail només per errades o incidències, tractarem d’arreglar-les al més aviat possible. També us informam que si teniu algun dubte tenim pensat realitzar una sessió de formació per a pares a finals d’octubre.

Moltes gràcies per la vostra confiança!

Aula Balear.

  • (1) A un full adjunt trobareu com es fa.
  • (2) És possible que no veieu alguna matèria optativa d’ESO i Batxiller perquè alguns alumnes canvien d’optativa durant començament de curs.
  • (3) De moment, l’etapa d’infantil no farà servir clickedu perquè està en fase de proves.
PDF - 1.5 MB
MANUAL PER A PARES
PDF - 2.2 MB
CANVIS DE CONTRASENYA I DADES PERSONALS
PDF - 153.4 kB
RECOLLIDA DE DADES PARELLA

Darreres notícies


© Aula Balear | web fet amb SPIP, programari lliure distribuït sota llicència GPL | Legal

ERASMUS+ APIMA Som cooperativa! Tr@ms MIT ODS