Signatura Fundació BIT i Aula Balear

24/02/2017

Signatura Fundació BIT i Aula Balear


Aula Balear i Fundació Bit han signat aquesta setmana un conveni de col·laboració per compartir, fer créixer i validar la plataforma “Play for Learning” basada en la utilització de videojocs per aprendre matemàtiques.

La Fundació BIT donarà accés al centre a la seva plataforma, i els docents de Primària col·laboraran augmentant el banc de preguntes. Pel que pertoca als grups de Secundària, els alumnes de 4t ESO i 1r Batxiller intentaran programar un joc nou per a la plataforma.

JPEG

Es a dir, els nostres alumnes aprendran matemàtiques usant a la plataforma dos videojocs “Laberint” i “Emparellat”. Ambdós jocs permeten reforçar continguts matemàtics com la geometria, el càlcul mental, la mesura i les operacions matemàtiques a partir de diferents nivells de dificultat i que es poden emprar de manera autònoma des de casa seva; els més grans aprendran programació i contribuiran en la didàctica de les matemàtiques a altres centres i alumnat de fora del centre.

A més a més, la Fundació Bit impartirà formació a l’equip docent, tant en l’ús de la plataforma com en la programació de nous videojocs.

Desitjam poder gaudir de l’experiència i contar-vos molt prest els nostres avanços!

Aula Balear

Darreres notícies


© Aula Balear | web fet amb SPIP, programari lliure distribuït sota llicència GPL | Legal

ERASMUS+ APIMA Som cooperativa! Tr@ms MIT ODS