Solidaritat de l’Aula Balear amb el Poble de Sant Llorenç i la zona del Llevant de Mallorca

19/10/2018

Solidaritat de l'Aula Balear amb el Poble de Sant Llorenç i la zona del Llevant de Mallorca


Benvolgudes famílies!!!!

Després dels fets que varen assolar el Llevant de la nostra Illa, l’escola va pensar en llançar una campanya de recollida de material que els hi pogués fer falta als habitants d’aquella zona. Per aquest motiu, ens vàrem posar en contacte tant amb l’Ajuntament com amb les escoles públiques de S. Llorenç per tal de demanar quines eren les necessitats més immediates. La resposta va ser de total agraïment però ens varen comentar que degut a la gran solidaritat del poble mallorquí, en aquests moments no els hi feia falta res material (material escolar, roba, juguetes…) que la nostra Comunitat Educativa pogués aportar.

A nivell de totes les cooperatives s’ha pensat en obrir un compte solidari perquè tothom que ho desitgi faci una donació econòmica i després la Unió de cooperatives (UCTAIB) la traslladarà a l’Ajuntament de Sant Llorenç. Us ho feim extensiu per si algú de vosaltres està interessat en participar. Es podrà fer aportant els vostres donatius a una capsa que estarà a secretaria o directament fent l’ingrés a aquest número de compte:

ES96 2056 0004 4810 0068 3423 Caixa Colonya

Qualsevol ajuda segur que serà ben rebuda, és en moments com aquests quan els valors del cooperativisme com la solidaritat, l’ajuda mútua i el compromís es fan més necessaris.

A més a més us afegim que s’ha aprovat per Consell Escolar que la recaptació de les Coques Solidàries del 2n trimestre anirà destinada a oferir ajuda al poble de Sant Llorenç.

Moltes gràcies!!

Aula Balear

Darreres notícies


© Aula Balear | web fet amb SPIP, programari lliure distribuït sota llicència GPL | Legal

ERASMUS+ APIMA Som cooperativa! Tr@ms MIT ODS