4t d’ESO - Sortida SAVE THE MED - A dos manos (Recollida plàstics)

10/12/2019

4t d'ESO - Sortida SAVE THE MED - A dos manos (Recollida plàstics)


Benvolgudes famílies,

Us informam que des del Programa d’Educació pel Desenvolupament del Centre (centrat en els 17 ODS de l’agenda 2030) dins de la metodologia d’APS - aprenentatge servei, demà dimecres 11 de desembre farem una activitat de conscienciació mediambiental- plàstics amb l’ONG SAVE THE MED. Aquesta consta de 2 sessions/formacions teòriques al centre i 1 sortida a la platja. La sortida (si el temps meteorològic ens acompanya) es realitzarà dimecres 11 de desembre des de les 09.00 hores fins a les 14.00 hores. Els alumnes de 4t d’ESO de 08,05 a 09.00 hores tendran activitat acadèmica al centre.

Marxarem a la platja de l’Arenal per tal de dur a terme l’activitat.

Necessitaran:

Berenar, aigua. Roba adient per anar a la platja a l’hivern. Roba i sabates còmodes. Targeta Ciutadana per anar en bus EMT (línia 6 i línia 23- s’arenal de Llucmajor)

ONG SAVE THE MED

Els programes de Dos Manos han estat dissenyats per tal d’afrontar una de les majors amenaces als nostres oceans i a nosaltres mateixos; La contaminació per plàstics. A través de :
- les nostres Neteges de platges,
- el nostre Programa Escolar i
- el nostre Programa Balears sense plàstic inspiram i ajudam a les comunitats a actuar i encoratjar-les a que donin solucions innovadores.

Moltes gràcies!

Aula Balear

Darreres notícies


© Aula Balear | web fet amb SPIP, programari lliure distribuït sota llicència GPL | Legal

ERASMUS+ APIMA Som cooperativa! Tr@ms MIT ODS