Sortida de 6è d’EP Projecte Serra de Tramuntana #projecteGR221

23/10/2014 Activitats, Sortides i Excursions

Sortida de 6è d'EP Projecte Serra de Tramuntana #projecteGR221


Els alumnes de 6è de primària realitzaran el proper dimarts 28 d’octubre, la sortida del projecte de Serra de Tramuntana. Aquest projecte el posa en marxa el departament d’EF del nostre Centre.

La sortida serà a les 9.15 i la seva arribada a les 16.50 hores.

Preu 10’05€

La sortida està enmarcada dins el projecte GR-221 que farà que tots els nins que passin la seva escolarització a Aula Balear hagin fet gran part de la GR-221 (ruta de pedra en sec). A la fotografia d’inici podeu veure la Ruta.

Des de fa dos anys, quan començarem amb el projecte gr221 vàrem decidir que els alumnes de tercer cicle farien el cap i la cua de la ruta de pedra en sec: la sortida del terme municipal d’Andratx i l’arribada a Pollença. El curs 2012-13 i el 2013-14 la sortida que varen realitzar els alumnes de 6è anava des del Coll de sa Gramola fins a Sant Elm recorrent més de 11 km., però enguany hem vengut a bé fer un petit canvi per poder gaudir de més temps a la zona de La Trapa, d’aquesta manera podrem visitar amb més tranquil·litat tot el conjunt de contruccions.

Els alumnes que no hagin d’assistir a la sortida hauran de signar el full de sortida a la secretaria del centre. Podeu descarregar-lo a la secció "Administració/Tràmits" o demanar-lo a la secretaria de l’escola.

Recordam que cal avisar en cas de voler fer ús del servei de menjador mitjançant tiquet.

Atentament,

Les tutores de 6è d’Educació Primària i Depart. d’Educació Física.

Darreres notícies


© Aula Balear | web fet amb SPIP, programari lliure distribuït sota llicència GPL | Legal

ERASMUS+ APIMA Som cooperativa! Tr@ms MIT ODS